Home » VERHUUR

VERHUUR

Streams Huis van Gebed is een unieke locatie in het midden van Nederland. Met de rijke geschiedenis en prachtige ingerichte ruimtes, bieden wij een sfeervolle en inspirerende omgeving voor allerlei soorten gebruik op geestelijk gebied. Het is mogelijk een aanvraag te doen om deze locatie te huren voor uw christelijke evenementen, trainingen, retraite en/of samenkomsten. 

Streams Huis van Gebed beschikt over een Bovenzaal voor onderwijs en toerusting (voorzien van beamer en geluidsapparatuur en circa 50 comfortabele stoelen), diverse gebedskamers om bijvoorbeeld in groepen uiteen te kunnen, een creatieve ruimte (voor circa 6 personen), de serre en keuken voor ontvangst en ontmoeting en voor het klaarmaken van een eenvoudige lunch. Uiteraard beschikken wij over een garderobe en voldoende toiletten. Verder zijn alle ruimten toegankelijk voor mindervaliden.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van (een deel van) het Streams Huis van Gebed, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij toetsen dan uw aanvraag aan de geestelijke doelstellingen die gekoppeld zijn aan deze locatie en bespreken vervolgens eventueel uw wensen om tot een offerte te kunnen komen.