Home » Evenementen » GOING DEEP – Als God spreekt – sessie 1: Horen en verstaan » GOING DEEP – Als God spreekt – sessie 3: Horen en gehoorzamen

GOING DEEP – Als God spreekt – sessie 3: Horen en gehoorzamen

  • 24 oktober 2023
  • 19:00 tot 21:30
  • Locatie: Catharinastraat 3, Nijkerk

Streams en de samenwerkende kerken in Nijkerk organiseren:

GOING DEEP

EEN SERIE VAN DRIE VERDIEPINGSAVONDEN RONDOM HET THEMA:

‘ALS GOD SPREEKT…’

In de Bijbel lezen we dat God spreekt met de mens. Hij sprak met Abraham, Izak en Jakob. Van Mozes werd gezegd dat God tot Hem sprak van aangezicht tot aangezicht, zoals een man met zijn vriend spreekt. Hij sprak door profeten tot het volk Israël. Hoe is dat nu in deze tijd? Spreekt God nog steeds en hoe kunnen we Hem dan verstaan? Is er een verschil tussen de profeten uit het Oude Testament en de tijd van nu?

En als God tot ons spreekt, hoe gaan we daar dan mee om?

Deze vragen en meer zullen aan de orde komen in deze serie van drie verdiepingsavonden waarop niet alleen onderwijs wordt gegeven, maar waarop we ook met elkaar in gesprek gaan.

Sessie 3: Horen en gehoorzamen

Inleiding: Werner Bredemeijer

* De daad bij het woord
* Vrienden van Jezus
* Hardlopers zijn doodlopers?

Toegang: gratis

Aanvang: 19.30 uur (deur open en koffie/thee vanaf 19.00 uur)

Locatie:
Streams Huis van Gebed
Bovenzaal 2e Pastorie
Catharinastraat 3A, 3861 BP Nijkerk

Om een inschatting van het aantal aanwezigen te maken graag aanmelden via info@streamshuisvangebed.nl (en voor welke avonden).

Met medewerking van o.a. Cees & Ida Klepper, Werner Bredemeijer (Streams Huis van Gebed); Ds. Albert Postma (NGK De Levensbron); Ds. Pim Verhoef (PKN De Fontein).