Home » Evenementen » Gods Vaderhart voor Israël – Stef Schagen

Gods Vaderhart voor Israël – Stef Schagen

  • 05 november 2024
  • 19:30 tot 22:00
  • Locatie: Bovenzaal Streams Huis van Gebed

Er gebeurt momenteel veel in Israël en daar zijn veel meningen over. Door alle eeuwen heen is het Joodse volk vervolgd, in ballingschap geweest, verstrooid over de wereld en uiteindelijk weer teruggekeerd in het land dat hen door God was beloofd. Maar nog steeds zijn wereldwijd de ogen gericht op Israël en niet altijd in positieve zin. Heeft God nog een speciale band en bedoeling met Israël in Zijn heilsplan? Is de Gemeente het nieuwe volk van God? Heeft God Zijn volk losgelaten? De Bijbel is daar heel duidelijk over: Volstrekt niet! God heeft Israël van begin af aan in Zijn Vaderhart gesloten en Stef Schagen kan daar als geen ander over vertellen.
Een avond vol gedegen Bijbels onderwijs, waarin Stef ons laat proeven van Gods bijzondere liefde voor een bijzonder volk.

De avond is gratis toegankelijk, wel zal er gelegenheid worden gegeven om vrijwillig een financiële bijdrage te geven.

Locatie; Bovenzaal Streams Huis van Gebed – Catharinastraat 3A in Nijkerk
(bij een groot aantal aanmeldingen verplaatsen we ons naar theater Streams Breede Beek dat achter het Huis van Gebed ligt)

Datum en tijdstip:
Dinsdagavond 5 november, 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Aanmelden: Deelname alleen mogelijk na aanmelding via een mailtje naar: info@streamshuisvangebed.nl


Wie is Stef Schagen?
Stef is getrouwd met Agnes en is spreker, schrijver en voorganger, met de passie om geloof op te wekken en intieme omgang met God te promoten. Geboren in Haarlem (1967), getogen in Heemstede en Bennebroek, kwam hij door het werk van Youth for Christ tot een levend geloof. Na een diepe aanraking van de Heilige Geest en het volgen van een DTS van Jeugd met een Opdracht studeerde hij in 2009 evangelische theologie aan Tyndale Theological Seminary in Badhoevedorp. Tijdens zijn studie raakte hij verliefd op het Hebreeuws en Grieks en vanuit die liefde ontvlamde zijn hartstocht voor het Joodse volk. God is een liefdevolle Vader, zowel voor Zijn volk Israël als voor ons en daar kan Stef met passie over spreken. Na zijn voorgangerschap in Heerenveen raakte hij betrokken in verschillende gemeenten als voorganger en adviseur. Op dit moment is Stef voorganger van de Evangelische Gemeente Berea de Maten in Apeldoorn.

Meer info over Stef is te vinden op zijn website: https://stefschagen.nl